Wij zijn weFatbike!

We zijn een stel enthousiastelingen die gek zijn op fatbiken en alles wat ermee te maken heeft. Of je nu al jaren aan het rijden bent of net begint, we willen je helpen om het beste uit je fatbike-avonturen te halen.

Ons verhaal begon met een simpel idee: de liefde voor fietsen en de kick van het verkennen van de buitenlucht. We geloven dat fatbiken meer is dan alleen een hobby; het is een manier van leven die je de vrijheid geeft om nieuwe plekken te ontdekken en verbinding te maken met de natuur.

Bij weFatbike vind je een handpicked selectie van topkwaliteit fatbikes, accessoires en gear. Alles wat je nodig hebt om eropuit te trekken en de wereld te veroveren!

KvK: 75622696
BTW: NL002365841B71

Wij zijn verheugd om jou te verwelkomen bij onze vestiging, gelegen op een centrale locatie aan Ravelijn 10, 3905NV in het bruisende Veenendaal. Als toonaangevend bedrijf in Fatbikes, streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Onze vestiging bij Ravelijn 10 is meer dan alleen een locatie - het is een plek waar klanten samenkomen om kwaliteitsproducten te ontdekken en te ervaren. Of je nu op zoek bent naar het nieuwste model, een specifiek product wilt afhalen of gewoon een proefrit wilt maken, ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij elke stap van jouw reis.

Onze passie voor uitmuntendheid drijft ons om constant te streven naar verbetering en innovatie. We begrijpen dat jouw tevredenheid onze topprioriteit is, en daarom streven we ernaar om elke interactie met ons bedrijf moeiteloos en plezierig te maken.

Bij weFatbike geloven we in het bouwen van sterke relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, integriteit en uitstekende service. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze vestiging aan Ravelijn 10 in Veenendaal, waar jouw behoeften centraal staan en waar we er alles aan zullen doen om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Ons verhaal

Ons verhaal begint met een passie voor avontuur en de ontembare drang om nieuwe wegen te verkennen, zelfs als ze bedekt zijn met sneeuw, zand of ruig terrein. Bij WeFatbike geloven we in de kracht van het buitenleven en de vrijheid die een fatbike biedt om dit op een geheel nieuwe manier te ervaren.

Het begon allemaal met een liefde voor fietsen en de wens om verder te gaan dan de gebaande paden. Onze oprichters, een groep enthousiaste fietsers, waren gefascineerd door de mogelijkheden die fatbikes boden - het vermogen om door verschillende terreinen te rijden met comfort en stabiliteit. Maar ze ontdekten al snel dat het vinden van hoogwaardige fatbikes met de juiste specificaties en tegen betaalbare prijzen een uitdaging kon zijn.

Onze missie

Bij WeFatbike hebben we een duidelijke missie: het avontuurlijke potentieel van fatbiken ontsluiten voor iedereen die verlangt naar vrijheid, ontdekking en plezier op de paden minder bereisd.

We geloven sterk in de kracht van fatbikes om grenzen te verleggen en nieuwe mogelijkheden te openen voor fietsers van alle niveaus. Onze missie is niet alleen om hoogwaardige fatbikes aan te bieden, maar ook om een gemeenschap te cultiveren die gedreven wordt door een gedeelde passie voor het buitenleven en het verkennen van de wereld op twee wielen.

Door zorgvuldig geselecteerde fatbikes van de beste kwaliteit aan te bieden, willen we barrières doorbreken en mensen aanmoedigen om hun comfortzones te verlaten, het avontuur tegemoet te treden en nieuwe terreinen te verkennen. Of je nu door de sneeuw wilt rijden, door zanderige duinen wilt ploegen of ruige bergpaden wilt bedwingen, bij WeFatbike streven we ernaar om de juiste uitrusting en ondersteuning te bieden om je reis te verrijken en je ervaringen onvergetelijk te maken.